Blogtour Heartstopper

31-08-2021

Vandaag is het een keer tijd voor een ander soort blogpost. Ik ben namelijk één van de gelukkigen die mee mag doen met de blogtour voor Heartstopper V1! En wat ben ik daar blij mee, want ik ben enorm fan van deze graphic novel serie. 

Zoals jullie van mij gewend zijn zal er nog een recensie online komen, maar hieronder plaats ik een brief die ik stuur naar één van de hoofdpersonages, Charlie. 

Neem onder aan deze pagina ook eens een kijkje om te zien wie er allemaal nog meer mee doen met deze creatieve blogtour! 

Lieve lieve Charlie,

Wat vind ik het fijn dat ik jouw verhaal heb mogen lezen. Ik vind je een prachtig mens, je hebt een hart van goud en tegelijkertijd vind ik je ook dapper.

Je hebt het niet heel gemakkelijk op school, met het uit de kast komen, en dan ook nog die vreselijke Ben. Wat zou ik graag een woordje met hem willen spreken! Bah. Maar laten we ons niet focussen op het negatieve, maar op het positieve. En daar ben ik maar 1 woord, of eigenlijk een naam, voor nodig. Nick.

Nick. Wat een toffe jongen. Ik kan mij voorstellen dat je kriebels in je buik krijgt wanneer je bij hem bent. Hij is echt super leuk! Maar pas je wel een beetje op met hem? Voor hem is dit allemaal heel erg nieuw. Push hem niet teveel maar begeleid hem juist in dit proces. Hij zal je vertrouwen, want je bent nou eenmaal een goed persoon.

Rest mij alleen te zeggen dat jullie van elkaar moeten genieten. Genieten moet voorop staan!

Hele lieve groetjes,

Demi

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.