TBR augustus

01-08-2021

In juli heb ik helaas niet zoveel gelezen als ik eigenlijk wilde. Mede doordat mijn vriend twee vakantie had en we dus samen veel gedaan hebben. Augustus is de laatste maand voor het schoolleven weer begint, dus hoop ik nog een flinke stapel weg te kunnen lezen. Lees hieronder wat ik graag wil gaan lezen in augustus.

Op de foto zie je bijna alle boeken die ik deze maand wil gaan lezen. Er komen ook nog drie boeken binnen die ik wil lezen of in ieder geval in wil starten!

De rechtste stapel bestaat voornamelijk uit bieb boeken. Deze "moet" ik deze maand lezen, aangezien ik ze uiterlijk 31 augustus in moet leveren. Daarnaast heb ik uiteraard ook veel zin in al deze boeken!

Op de rechtse stapel zie je ook "Een tweede kans voor Missy" liggen. Deze gaan Sharon (@sharonbookstagram op Instagram) en ik morgen tot en met zondag 8 augustus samen lezen, heel veel zin in!

De linker stapel bevat bijna alleen maar boeken die ik in juli ook al op mijn TBR had staan, oeps... Tijd om deze eens te gaan lezen dus! Enigste wat ik hier specifiek over te vermelden heb is dat "Wie niet horen wil" weer een buddyread gaat worden met Jessica zodra zij het boek van de bieb binnen heeft.

Flinke plannen dus! Maar gauw gaan lezen en minder typen... 

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.