TBR juli

30-06-2021

In juli gaan mijn vriend en ik een weekje weg. Ik heb geen idee in hoeverre ik dan aan lezen toe kom (aangezien wij altijd vrij actief zijn), maar toch heb ik een flinke stapel bij elkaar gepakt. Lees hieronder welke boeken ik in juli wil gaan beginnen.

In juli ben ik van plan om te gaan starten in iniedergeval 12 boeken. Daarnaast komen er in juli nog twee recensie exemplaren binnen die voorrang krijgen. Niet alle boeken hoeven uit, maar een groot deel hoop ik wel uit te kunnen lezen. Er zijn een paar boeken waar "regels" aan zitten.

"The priory of the orange tree" is een flinke jongen. Ik wil graag meer Engels gaan lezen en ik heb daarom besloten dat ik ga starten met iedere dag een halfuurtje uit deze dikkert te gaan lezen. Ik verwacht daarom dat ik dit boek sowieso mee zal nemen naar de maand augustus.

 "Café zon & zee" ben ik al in begonnen. Samen met Jessica zouden we deze serie als buddyread gaan lezen, maar jammer genoeg is het boek niet wat Jessica ervan verwacht had. Ik begin hem wel steeds leuker te vinden, dus heb ik besloten om zelf verder te gaan met vijf hoofdstukken per dag.

"De kaasfabriek" wordt de volgende buddyread met Jessica! Hoeveel pagina's per dag we daar van gaan lezen weten we nog niet.

"Een leven op onze planeet" ben ik erg benieuwd naar. Maar ik ben er niet zo goed in om non-fictie lang achter elkaar te lezen. Dus ga ik hiervan één hoofdstuk per dag lezen. 


Dit zijn dan alle boeken waar ik in wil starten. Ik heb geen selectie gemaakt wat ik wil qua audioboeken, aangezien ik nog bezig ben in "Op goed geluk" en dus een week op vakantie zal gaan, waarbij ik vrij zeker weet dat een luisterboek dan niet van pas zal komen.

Welke boeken ben jij van plan om te gaan lezen in juli?

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.