Demi Stein

Hoi! Wat leuk dat je op mijn blog kijkt. Ik ben Demi, 22 jaar en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Enschede.


Al vanaf dat ik een klein meisje ben, ben ik gek op lezen. Een hele poos heb ik nauwelijks gelezen, maar sinds oktober 2019 heb ik het weer heel fanatiek opgepakt. In eerste instantie heb ik mijzelf als doel opgelegd om 25 boeken te gaan lezen dit jaar, maar gezien ik nu al erg veel gelezen heb, heb ik dit doel verhoogd naar 50 boeken.

Ik lees eigenlijk van alles. Roman, historische boeken, Young Adult, Thriller, Feelgood, Fantasy, noem maar op. Er is eigenlijk geen genre wat 'echt' mijn favoriet is.

Naast lezen heb ik ook nog andere hobby's. Ik ben gek op dieren en ik spendeer daarom graag wat tijd aan mijn dieren. Daarnaast ben ik in hart en nieren een BMW liefhebber. Ik zit bij verschillende clubs en ben daarom ook regelmatig op pad met onze eigen BMW.

Bazarow

Via de Bazarow links op mijn website kun je boeken bestellen. Bazarow is de nieuwe verkopende boekensite die opkomt voor schrijvers, vertalers, boekhandels en uitgevers. En omdat ik mij heb aangemeld als vriend van Bazarow, sponsor je mij daar ook nog een beetje mee. Dit kan ik dan weer gebruiken om meer boeken te lezen en recenseren.