Wrap-up!

 

Op deze pagina plaats ik het totale overzicht van de boeken die ik in een maand-tijd gelezen heb. Soms zal ik er ook boeken op plaatsen die ik wil gaan lezen.


Wrap-up Juni

01-07-2022

In juni draaide het met name om het afronden van dit schooljaar, waardoor ik er met mijn hoofd niet helemaal bij was en minder tijd heb gehad voor lezen. Juni is dan ook veruit de 'slechtste' leesmaand van 2022. Maar dat geeft niks, want in juli ben ik grootse dingen van plan!

Wrap-up Mei

31-05-2022

In de maand mei las ik 20 boeken uit! Uiteraard ben ik super blij met dit aantal. Mijn jaardoel is 100... In juni zal ik dus mijn jaardoel al gaan behalen, oeps.

Wrap-up April

30-04-2022

Voor april had ik een bizar ambitieuze TBR gemaakt dus het is niet heel gek dat het mij niet gelukt is om alle boeken te lezen. Ik heb echter toch in totaal 18 boeken uitgelezen in april, waar een aantal zeer goede boeken tussen zaten, dus ik ben helemaal tevreden!

Wrap-up Maart

31-03-2022

Voor het eerst in maanden dat ik mijn TBR niet volledig weggelezen heb, oeps! Maar wel met een goede reden, ik moest even wat actiever bezig met school namelijk.

Februari is voorbij. Wat vliegt de tijd! Mijn leesmaand was weer uitstekend, als ik zo doorga dan heb ik mijn leesdoel erg snel gehaald. Lees hieronder welke boeken ik in februari heb gelezen.

En dan is het alweer tijd voor de eerste wrap-up van 2022. Wat vliegt de tijd! In 2022 maak ik een enorm goede start door 22 boeken te lezen. Hieronder zal ik ze benoemen & welke mijn favorieten van afgelopen maand waren.

Ongelooflijk, het is de laatste wrap-up van 2021! Met deze stapel boeken is de teller komen te staan op 150 gelezen boekenin 2021. Ik had nooit verwacht zo'n enorme stapel boeken weg te lezen, maar ik ben er erg trots op en blij mee! Lees hieronder een overzicht van de boeken die ik in december heb uitgelezen.

Jongens. Het is 1 december. Besef het even. DECEMBER! Dit is de laatste maand in het jaar 2021. Je laatste kans om de boeken die je graag wilde lezen in 2021, te gaan lezen. Whut! We blikken voor de een na laatste keer terug op de afgelopen maand. Bekijk hieronder welke boeken ik gelezen heb in november.

In oktober was/ben ik nog herstellende van mijn operatie én kreeg ik in een complicatie waardoor ik weer terug het ziekenhuis in moest. Ondanks dat ik veel dagen helemaal niet heb gelezen, heb ik toch een heerlijke leesmaand achter de rug. Lees hieronder welke boeken ik in oktober las.

De maand september is alweer voorbij. Tijd om een overzicht te maken van de boeken die ik in september gelezen heb.

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.