Wrap-up!

 

Op deze pagina plaats ik het totale overzicht van de boeken die ik in een maand-tijd gelezen heb. Soms zal ik er ook boeken op plaatsen die ik wil gaan lezen.


En toen was het alweer september. Nog even en we zitten alweer rond de kerstboom 😉 Het is een vreemd jaar, maar wel een jaar waarin ik veel tijd heb gekregen om te lezen. Mijn doel van 50 boeken is dan ook al behaald. Zo heb ik in augustus ook maar liefst twaalf boeken gelezen! Ik benoem ze hieronder even....

Wrap-up juli

06-08-2020

Zomervakantie! Een heerlijke periode om wat boeken te lezen. In juli las ik 2 recensie exemplaren en een aantal andere boeken. In totaal 7 boeken. De boeken die ik gelezen heb zal ik hieronder even kort vermelden.

Wrap-up juni

01-07-2020

We zijn nu over de helft van het jaar! Wat gaat de tijd toch snel.
Deze maand heb ik helaas minder gelezen dan ik eigenlijk wilde, maar dit komt met name doordat onze puppy Bimmer veel aandacht en tijd vraagt.

Wrap-up mei

01-06-2020

En toen was het alweer 1 juni! Wat vliegt de tijd. Het is heerlijk weer nu om buiten in het zonnetje te gaan zitten lezen. Deze maand las ik 6 boeken. Hieronder beschrijf ik welke boeken ik heb gelezen.

Wrap-up Maart

03-04-2020

Het is alweer april! Wat vliegt de tijd. We zitten wel in een erg rare tijd. In maart zijn we begonnen met zoveel mogelijk thuis te blijven, wat voor mij betekende dat ik mijn studie thuis uitvoer en dus geen lessen meer heb. Ik red mij hier gelukkig wel mee!

Wauw! Wat heb ik bizar veel boeken gelezen deze maand. Hieronder zal ik een kort vertellen welke boeken ik heb gelezen deze maand. Daarnaast zal ik vertellen welke boeken er gepland staan voor in maart.

TBR Februari

01-02-2020

Februari! Een maand met iets minder dagen dan in een andere maand, maar ook een maand waarbij ik enkele dagen vrij heb. Ik ben van plan om de onderstaande boeken te gaan lezen deze maand.