Wrap-up!

 

Op deze pagina plaats ik het totale overzicht van de boeken die ik in een maand-tijd gelezen heb. Soms zal ik er ook boeken op plaatsen die ik wil gaan lezen.


Ongelooflijk, het is de laatste wrap-up van 2021! Met deze stapel boeken is de teller komen te staan op 150 gelezen boekenin 2021. Ik had nooit verwacht zo'n enorme stapel boeken weg te lezen, maar ik ben er erg trots op en blij mee! Lees hieronder een overzicht van de boeken die ik in december heb uitgelezen.

Jongens. Het is 1 december. Besef het even. DECEMBER! Dit is de laatste maand in het jaar 2021. Je laatste kans om de boeken die je graag wilde lezen in 2021, te gaan lezen. Whut! We blikken voor de een na laatste keer terug op de afgelopen maand. Bekijk hieronder welke boeken ik gelezen heb in november.

In oktober was/ben ik nog herstellende van mijn operatie én kreeg ik in een complicatie waardoor ik weer terug het ziekenhuis in moest. Ondanks dat ik veel dagen helemaal niet heb gelezen, heb ik toch een heerlijke leesmaand achter de rug. Lees hieronder welke boeken ik in oktober las.

De maand september is alweer voorbij. Tijd om een overzicht te maken van de boeken die ik in september gelezen heb.

Voor mijn gevoel is de maand augustus echt voorbij gevlogen. Wellicht dat het ermee te maken heeft dat het de laatste maand is voordat het echte leven weer begint 😉 Voor mijn gevoel heb ik dan ook niet bijzonder veel gelezen. Ik zal hieronder een samenvatting geven van wat ik gelezen heb, de bibliotheekboeken zijn helaas al wel terug gebracht....

Wrap-up Juli

02-08-2021

In de maand juli heb ik helaas niet zoveel gelezen als ik eigenlijk wilde. Dit komt mede doordat mijn vriend twee weken vakantie had en wij veel samen gedaan hebben (paar dagen weg en eigenlijk voornamelijk TV kijken haha). Lees hieronder welke 11 boeken ik gelezen heb in juli.

Wrap-up Juni

01-07-2021

Voor mijn gevoel ging de maand juni erg langzaam. Maar als ik dan kijk wat ik heb gelezen, dan valt het eigenlijk toch ook wel weer mee. In de maand juni las ik 15 boeken. Waarvan 12 fysiek, 2 E-books en 1 audioboek. Leeshieronder een uitgebreid verslag over wat ik las.

Wrap-up Mei

01-06-2021

Mei was een heerlijke leesmaand! Ik las maar liefst 17 (!) boeken. Hieronder lees je welke boeken ik heb gelezen.

Wrap-up April

03-05-2021

April was weer een fijne lees-maand. Ik heb weer een hoop boeken kunnen lezen waaronder een paar dikkertjes. Ik heb helaas niet alles van mijn TBR gelezen én ook een boek op de DNF stapel gegooid, maar ondanks dat zul je mij niet horen klagen. Hieronder lees je er alles over.

Wrap-up Maart

31-03-2021

Maart was een prima leesmaand. Niet geweldig qua aantallen en een aantal mwa boeken, maar ik heb er wel weer twee favorieten bij. Ook heb ik weer een hele gezellige buddy-read gehad met Lindsay van lindsay.leest op Instagram. Hieronder lees je er alles over.

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.