To be read!

 

TBR Juni

01-06-2022

Vorige maand was het een ambitieuze stapel, maar deze maand is het niks minder. Zie hieronder mijn leesplannen voor de maand juni.

TBR Mei

01-05-2022

Mijn TBR voor april was erg ambitieus. Mijn TBR voor mei is echter ook erg ambitieus. Deze maand staat in teken van de recensie exemplaren! Lees hieronder welke leesplannen ik heb.

TBR April

01-04-2022

Toegegeven: Mijn TBR voor de maand april is vrij ambitieus. Echter wil ik gewoon graag al die prachtige boeken lezen, en een beetje uitdaging, mag, toch?

TBR Maart

01-03-2022

Nieuwe maand! Nieuwe TBR! Deze maand veel recensie exemplaren op mijn stapeltje en ik verwacht dat het een uitdaging wordt in combinatie met meer fysieke lessen, maar ik ga ervoor!

TBR februari

01-02-2022

Ondanks dat mijn gelezen stapel van januari enorm groot is, wil ik mijn to-be-read stapeltje van februari bescheiden houden. De maand is wat korter en daarnaast zal ik weer meer lessen gaan hebben, waardoor er minder tijd over zal blijven om te gaan lezen. Daarbij verwacht ik ook nog enkele recensie exemplaren in februari, die ik zoals gewoonlijk...

TBR Januari

04-01-2022

Het is bijna te gek om te beseffen, maar het is januari. Tijd om mijn eerste TBR van 2022 bij elkaar te leggen! Lees hieronder welke boeken ik sowieso wil lezen in januari.

TBR december

02-12-2021

Woah! Mijn laatste TBR stapeltje van december, wat is dit jaar weer snel voorbij gevlogen. Het stapeltje hieronder wil ik minimaal lezen. Hiermee zal ik namelijk de 150 gelezen boeken aan tikken. Een aantal wat ik nooit had verwacht, maar waar ik erg trots op ben.

TBR november

01-11-2021

Nog even en het jaar 2021 is voorbij. Mijn reading goal voor dit jaar is al dubbel en dwars gehaald, waar ik enorm trots op ben. Dat betekent echter niet dat ik in november niks ga lezen. Ik heb weer een leuke stapel klaar liggen waar ik erg veel zin in heb!

TBR oktober

01-10-2021

Nieuwe maand, nieuwe TBR! Deze maand doe ik mee aan de #uiteigenkastchallenge. Niet echt een moeilijke opgave, aangezien ik een kamer vol heb met nog te lezen boeken. Hieronder een korte samenvatting van wat ik van plan ben in ieder geval te lezen in oktober.

TBR september

01-09-2021

En toen was het alweer 1 september en ben ik inmiddels begonnen met de opleiding Mediaredactiemdewerker! Wat vliegt de tijd.

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.