To be read!

 

TBR Januari

04-01-2022

Het is bijna te gek om te beseffen, maar het is januari. Tijd om mijn eerste TBR van 2022 bij elkaar te leggen! Lees hieronder welke boeken ik sowieso wil lezen in januari.

TBR december

02-12-2021

Woah! Mijn laatste TBR stapeltje van december, wat is dit jaar weer snel voorbij gevlogen. Het stapeltje hieronder wil ik minimaal lezen. Hiermee zal ik namelijk de 150 gelezen boeken aan tikken. Een aantal wat ik nooit had verwacht, maar waar ik erg trots op ben.

TBR november

01-11-2021

Nog even en het jaar 2021 is voorbij. Mijn reading goal voor dit jaar is al dubbel en dwars gehaald, waar ik enorm trots op ben. Dat betekent echter niet dat ik in november niks ga lezen. Ik heb weer een leuke stapel klaar liggen waar ik erg veel zin in heb!

TBR oktober

01-10-2021

Nieuwe maand, nieuwe TBR! Deze maand doe ik mee aan de #uiteigenkastchallenge. Niet echt een moeilijke opgave, aangezien ik een kamer vol heb met nog te lezen boeken. Hieronder een korte samenvatting van wat ik van plan ben in ieder geval te lezen in oktober.

TBR september

01-09-2021

En toen was het alweer 1 september en ben ik inmiddels begonnen met de opleiding Mediaredactiemdewerker! Wat vliegt de tijd.

TBR augustus

01-08-2021

In juli heb ik helaas niet zoveel gelezen als ik eigenlijk wilde. Mede doordat mijn vriend twee vakantie had en we dus samen veel gedaan hebben. Augustus is de laatste maand voor het schoolleven weer begint, dus hoop ik nog een flinke stapel weg te kunnen lezen. Lees hieronder wat ik graag wil gaan lezen in augustus.

TBR juli

30-06-2021

In juli gaan mijn vriend en ik een weekje weg. Ik heb geen idee in hoeverre ik dan aan lezen toe kom (aangezien wij altijd vrij actief zijn), maar toch heb ik een flinke stapel bij elkaar gepakt. Lees hieronder welke boeken ik in juli wil gaan beginnen.

TBR Juni

31-05-2021

Mei was een heerlijke leesmaand. Daarover lees je morgen meer.
In juni hoop ik net zo'n heerlijke leesmaand te hebben. Ik heb weer een leuk stapeltje bij elkaar gezocht.
Daarnaast gaat mijn vriend vanaf deze maand 1-2 boeken voor mij pakken die ook op mijn TBR komen. Welke dat zijn geworden voor de maand juni? Dat lees je hieronder.

TBR Mei

04-05-2021

April was een fijne leesmaand, door naar mei! Vanuit april neem ik 1 fysiek en 1 audioboek mee. Voor de rest weer een hele nieuwe verse stapel aan boeken die ik van plan ben om te gaan lezen deze maand. Lees hieronder welke boeken ik in ieder geval wil lezen in mei.

TBR April

30-03-2021

Voor april heb ik weer een mooie stapel boeken klaar gelegd. Misschien iets te veel... Oeps! Lees hieronder welke boeken ik van plan ben om in april te gaan lezen.

© 2020 Meer boeken blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.